Vrachtwagen camper opslag gezocht

Een veilige en afgesloten stalling is een zeer gewaardeerde faciliteit onder Expeditie vrachtwagen eigenaren. Niet alleen in eigen land maar ook tijdens de reis wanneer de crew tijdelijk huiswaards vliegt of elders moet zijn.

Een geschikte stallingsplek is niet altijd zo makkelijk te vinden - vooral niet voor Expeditie vrachtwagens van aanzienlijke omvang. Expeditie Truck Brokers helpt eigenaren van Expeditie Trucks met het vinden van een veilige stallingsplek op wereldwijde schaal in zowel thuisland of op reis.

Gezocht - 4x4 Camper opslag

Expeditie Truck Brokers is continue op zoek naar stallingsplekken voor Expeditie Trucks op wereldwijde schaal met de volgende afmetingen;

  • Hoogte – 3m40 of hoger tot 4 meter.
  • Lengte – 7m50 of langer
  • Breetde – 2m60 of mee

Dit kan een open schuur, fabriekshal, stal, hangar, garage, barak, fabriekslocatie, fort, bunker, opslaghal, clubhuis, groothandel of een andere grote gebouw met dak. De toegangsweg moet tevens voldoende breed en hoog zijn voor grote vrachtwagens.

Expeditie Truck Brokers is continue op zoek naar stallingsplekken voor Expeditie Trucks op wereldwijde schaal

We zijn met name geïnteresseerd in veilige afsluitbare stallingsplekken in Afrika, Azië, Midden-Oosten, Oceanië, Zuid Amerika in de buurt van internationale luchthavens.

Bezit u een gebouw wat hieraan voldoet? Of kunt u iemand die een dergelijke opslag mogelijkheid heeft? Of heeft u uw eigen expeditie vrachtwagen geparkeerd in een vergelijkbare locatie?

Stuur ons een bericht, we komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug.